Hoe MijnVerhuurwebsite.nl begon…

30 mei, 2024

MijnVerhuurwebsite.nl bestaat ondertussen al bijna 2 jaar en is ontstaan door onze twee expertises samen te voegen in één concept. Wij zijn Rimmert en Jeltsje, wij leven en werken samen!

Rimmert is van het technische gedeelte en degene die daadwerkelijk jouw website maakt. Met zijn bedrijf Lab-TS maakt hij uiteenlopende websites, voornamelijk voor bedrijven. Gericht op een persoonlijke benadering zonder te veel technisch jargon, om te zorgen voor maximale tevredenheid.

Jeltsje doet de rest, zoals bijvoorbeeld: het eerste contact met de klant, de socials, administratie, blogs en ga zo maar door. Met haar eigen bedrijf, MetJeltsje.nl, ondersteunt ze verschillende ondernemers, met name gericht op de hospitality.

Het idee om echt samen te gaan werken is ontstaan toen wij een weekendje weg waren in een B&B. We hadden het zo naar ons zin gehad, heerlijke plek, super ontbijt, lieve gastvrouw, en wilden dit graag via een goede recensie laten blijken. Na wat speuren op het internet konden we niet echt een goede plek vinden voor een recensie voor deze B&B en we zagen ook geen eigen website. We spraken de gastvrouw hierover, ze bleek wel met de gedachte te spelen een eigen website te willen, maar wist niet waar te beginnen. Ook vond ze de kosten die het met zich meebracht te hoog, het gaat immers maar om een B&B met één kamer. Met dit gesprek in ons achterhoofd reden we terug naar huis, Jeltsje met haar kennis van hospitality en Rimmert met zijn ervaring in het maken van websites. Dit kunnen wij toch vrij gemakkelijk en niet al te duur voor haar oplossen? Juist de gastvrije, kleine B&B’s hebben toch een eigen kanaal nodig om te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan? Om zo niet ondergesneeuwd te worden door de grotere commerciële bedrijven?

Een aantal dagen later hebben wij de gastvrouw van de B&B een voorstel gedaan voor het maken van een eigen website met boekingsmodule. Ook hebben wij haar geassisteerd met het aanmaken van een bedrijf in Google waardoor ze reviews kan ontvangen. De eerste website van ons daarna bedachte concept was een feit. En zo is MijnVerhuurwebsite.nl ontstaan.

Samen zijn wij een sterk team en uitermate geschikt om eigenaren van een B&B, vakantiewoning, camper, boot, chalet of tiny house van een prachtige website te voorzien die voldoet aan alle eisen van een hedendaags verhuurobject. MijnVerhuuurwebsite.nl staat voor persoonlijk en snel contact, in het Nederlands, meedenkend, duidelijke en voordelige prijzen en natuurlijk mooie, goede websites met een eigen identiteit.