Samenwerking met fotografen

Wij werken graag samen met andere kleine zelfstandigen in de verhuurbranche. Wij vinden dat je elkaar hierin versterkt, en daarmee méér te bieden hebt voor u als (potentiële) afnemer van ons verhuurwebsite concept.

Zo hebben we ook samenwerkingen met diverse fotografen door heel Nederland, gespecialiseerd in verhuurobjecten! Goede, mooie foto’s van uw verhuurobject vinden wij één van de belangrijkste aspecten van uw nieuwe website. Het loont om hierin eenmalig te investeren.

Dus zoekt u een fotograaf? Wellicht kunt u er hieronder één vinden in uw regio!

Jouw camping in beeld | Elke Donkers-Dekkers

Regio: heel Nederland

Ben jij op zoek naar een professioneel fotograaf of videograaf voor jouw vakantiewoning?

”Jouw camping in beeld” draagt zorg voor het complete plaatje. Wij reizen met een professioneel team van avontuurlijke, creatieve fotografen door Nederland (en daarbuiten) om vakantiehuizen op hun mooist vast te leggen. Sfeervolle foto’s waarvan potentiële gasten wegdromen en waar precies datgene wordt weergegeven wat jij als camping eigenaar graag zou willen uitstralen. Foto’s waardoor jij je droomklanten aantrekt. Lijkt dat je wat, neem contact met ons op!

Residence View | Suzanne

Regio: Drenthe | Overijssel | Friesland

Met de toename van de online boekingswebsite’s van vakantiewoningen/recreatie accomodaties, is ook de concurrentie meer geworden. Tegenwoordig zien we in een dorp meerdere aanbieders van bed and breakfast adressen, wat betekent dat je als aanbieder nog meer uit moet blinken om boekingen te realiseren. Slechte foto’s passen daar niet bij.

Vakantiewoning en bed and breakfast fotografie dat is onze specialisatie. Bij Residence View hebben we gekozen om ons te specialiseren in het fotograferen van vakantie accomodaties. Naast een bed and breakfast of vakantiewoning kun je ook denken aan het fotograferen van vakantie chalets.

DRÖMHUS | Lisa

Regio: Friesland | Groningen | Noord-Holland | Drenthe

Interieurfotografie wordt steeds belangrijker in deze visuele wereld. Zo staan de woonbladen en social media vol met de mooiste interieurs, precies uit de goed hoek gefotografeerd en helemaal tot in de juiste puntjes gestyled. Het trekt je aandacht, jij wilt het ook, het liefst precies zo.

Mijn missie? Jouw concepten omzetten in beelden die van het scherm afspatten en die je ideeën tot werkelijkheid maken. Ik streef ernaar om het beeld vast te leggen zoals jij het hebt bedacht – een beeld dat jouw toekomstige klanten aantrekt en hen laat denken: “Dit wil ik ook!”

Loutje fotografie & styling | Marlou

Regio: Noord-West Overijssel | Noord & Midden Gelderland | Flevoland

Je zit in een prachtige omgeving, of in een bijzonder pand, je legt de gasten in de watten met een heerlijk ontbijt. Je hebt veel aandacht besteed aan de inrichting en het concept. Nu is het belangrijk dat je gevonden word en mensen het juiste beeld van de accommodatie en omgeving krijgen! Dit bereik je door professionele foto’s te laten maken. Met het huidige grootte aanbod is het belangrijk dat jouw accommodatie eruit springt, goede foto’s zijn hierbij doorslaggevend!

Om de sfeer goed vast te leggen neem ik uitgebreid de tijd voor het maken van de foto’s en het uitwerken. De foto’s die ik maak zullen weergeven wat jouw accommodatie zo speciaal maakt. Een combinatie van overzicht-, omgeving- en sfeerfoto’s geven een compleet beeld en de juiste sfeer weer!

Max Christi | Marije Roozemond

Regio: Zeeland | Zuid-Holland | Utrecht | Noord-Holland | Noord-Brabant

Ga je zelf wel eens op zoek naar een accommodatie om je vakantie heerlijk in door te brengen? Hoe zoek je en waar let je op? Waarschijnlijk kijk je vooral naar de beelden. Zie jij jezelf al op dat ligbed of koken in de keuken? Krijg je gelijk een goede indruk van de sfeer? Zo ja, dan kies je ook voor die accommodatie. Beeld is dus heel belangrijk. En daar kan ik je bij helpen.

Ik ben Marije en maak foto’s in opdracht voor interieurateliers, de recreatiesector en (ambachtelijke) bedrijven. Ik breng de sfeer van jouw vakantiehuis, B&B of boetiek hotel in beeld, zodat jij je foto’s kunt gebruiken op bijvoorbeeld je eigen website, airbnb of je socials. Interesse in een samenwerking of fotoshoot?

Neem gerust een kijkje op mijn website of Instagram account en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Framed by Nien | Nienke Kathmann

Regio: Gelderland| Limburg | Noord-Brabant

Mijn naam is Nienke, woonachtig in Nijmegen.

Altijd al heb ik een grote passie gehad voor fotografie, nu eindelijk in 2023 heb ik hier mijn werk van mogen maken.

Mijn missie is om van jouw concept inspirerende beelden te creëren. Met oog voor details en met persoonlijke aandacht voor de algehele sfeer.

De affiniteit met fashion, interieur & branding combineer ik graag met mijn passie voor fotografie.

Enthousiast geworden? Leuk! Neem een kijkje op mijn Instagram @framedbynien