Zomer, HET moment om te starten met een eigen website

03 jul, 2024

We weten allemaal dat de zomer een drukke tijd is voor gastenverblijf eigenaren, als het goed is heb je veel gasten en hopelijk een lekker weertje! Mede omdat je in de zomer vaak volgeboekt bent, de gemiddelde gast iets langer blijft en je toekomstige gasten ook op vakantie zijn, is het qua aankomst, vertrek, e-mail en telefoon vaak toch iets rustiger dan de maanden ervoor en erna. De zomer is daarom een uitstekend moment om te beginnen aan een eigen website!

Ook het live gaan met een website is, voor jezelf, vaak een spannend moment. Hoe komen de boekingen binnen, waar kan ik zien of de gast al heeft betaald, heeft de gast de bevestiging nu wel gekregen? Altijd fijn om dit niet in de periode te doen waarin de meeste boekingen binnenkomen. Even rustig wennen aan de boekingen die binnendruppelen voor het naseizoen. Dan ben je voor de volgende drukke periode, Kerst bijvoorbeeld, helemaal ready en gewend aan je nieuwe manier van werken. Met je eigen website, je eigen boekingen en zonder het betalen van commissies!

Ook zijn je toekomstige gasten in de zomer vaak al aan het nadenken over de volgende vakantie, erg fijn dat ze dit dan kunnen boeken via jouw eigen kanaal!

Lees vooral ook onze andere blogs voor meer informatie over verhuren en een eigen website.

Eens telefonisch kennismaken? Laat het weten, we bellen je graag!
Vraag ook gerust vrijblijvend naar meer informatie via DM of stuur een e-mail naar info@mijnverhuurwebsite.nl